Chatroom

Ända sedan jag började sett en massa gifbilder i misstag av filmen Chatroom har jag tänkt att jag vill se den, Gjorde det just, och jag grät. Behöver jag säga mer? haha xD
Det påminner jävligt mycket som Suicide Room faktiskt, dock slutade denna (spoiler)  mycket bättre än vad Suicide Room gjorde.
Var dock confused nästan under hela filmen, man hade svårt att hålla koll på om det hände i verkligheten eller online i filmen.
Men gissar att det är själva konceptet i filmen. Att man ska få en ''chock'' i slutet eller nåt.
Sevärd film iallafall! 
 
Random fact: Själva skaparen av filmen, (Hideo Nakata) är även samma person som är skaparen av The Ring och Dark Water.
 

Black Sabbath <3

Har haft en låt som alarmsignal nu denna vecka, och misstänkt att det är Black Sabbath men aldrig riktigt varit säker.. Och oh god va jag är beroende av dem nu haha. Black Sabbath är nog ett band som det går i perioder för när jag lyssnar på dem. Och nu är jag i en period igen då de är typ det ända jag vill lyssna på xD
Fyfan så bra de är! *_*
 

R.I.P ♥

Även fast jag inte var ett så stort fan av Scary Kids Scaring Kids har typ bara hört någon enstaka låt av dem men det känns det ändå lite jobbigt att Tyson har dött.
När hans band ändå är inom samma genre som man själv lyssnar på känns det ungefär som att en del av ens familj har dött! :c
Finns nog inget värre än då bandmedelmmar har dött. Seriöst. Band man lyssnar på betyder minst lika mycket som ens egna familj och vänner ju..
 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Fy jävlar va jag älskar deras nya låt.. och lyricsen är ju bara för underbar.
 

Minitrip till Umeå!

 
Tror inte jag skrev det,men var iaf igår (fredagen) till umeå med Jossa och Jekka, o kan säga att det var en jävligt rolig dag haha. Även fast det spårade ur en aaning på hemvägen i båten och man skrattade så man fick ont i magen och man var tvungen att stiga upp halv 7 på morgonen! x'D
Till Umeå kommer jag defenitivt att åka till igen! Ensam eller med sällskap..för man hann inte ens se igenom halva staden på bara 4h!
Kan ju varna med att det är en hel del bilder..just deal with it haha xD
 
 
 
 
 

Kalas på G

Drog mig upp ur sängen..och att börja baka cupcakes då man är nyvaken blev ju..en aning stökigt efteråt kan jag säga xD Annars så kom pappa över idag med min farmors födelsedagspresent och det var pengar + JÄTTE mkt godis! Så om nån vill ha godis..kom till mig! XD 
Men jag har bestämt mig att göra likadant som jag gjorde förra året.. att Hela Januari ska jag köra en månad utan sötsaker över huvudtaget! 
För då är ändå julen å nyår över så passar riktigt bra!
 
 

F Ö D E L S E D A G

 

Kjutness Overload

Linnea & Sanna..Hur söta är inte dee? :'0 Blir typ tårögd ju xD
 

OJdå

Kom på i Fredags i bussen påväg till skolan efter att ha sett en teater från skolan, som förövrigt jag inte minns så mycket av för att jag fokuserade mig på att hitta en bättre ställning att sitta i för att inte min rygg skulle braka av för jag fick så sjukt i den..ja hursomhellst så kom jag på att jag fyller fan år om 2 dagar. Fick lite smått panik i någon sekund för jag visste inte att det var så nära haha. Men man fyller ju ändå bara 17..så inte så mycket att fira xD Annat om man skulle fylla 18, då jävlar ska det firas! xD
 
Känns också evigheter sen jag gjort ett blogginlägg där jag skriver om MIG och inte alltid om någon låt eller video..
Men vafan..musiken betyder mer än livet! :0
 
Bästa kvalitén, check! xD

We will be Unstoppable

Skulle lätt kunna tänka mig att gadda in dendär texten på armen eller revbenen,nacken eller svanskotan btw.
Har 1000 tatueringsideér så man vet aldrig. Skulle inte tacka nej till den iaf :3

Finner inga ord...

Som ni säkert hört (om ni kollat på veeoneeye) så har han då tydligen rape'at en 15 årig tjej.
Trodde inte först på det men det e tydligen sant. Och jag vet ärligt inte vad jag ska tycka om det. Är helt ordlös, och vet inte om jag ska sluta kolla på han eller inte. Har ändå varit ett ''fan'' av han så länge och ser fortfarande upp till han även fast han gjorde som han gjorde.
Förstår inte, som Evan Edinger själv säger i videon som själv är/var en kompis till Jason hur man kan göra något sånt.
På tal om sånt, så har jag också heeelt slutat kolla på Sam Pepper..(om ni inte hört om vad han gjort så googla eller sök på utube) ..men jag kan säga såhär: ska ALDRIG i hela mitt liv se EN till videon av han igen.
Fast däremot, så största skillnaden mellan Jason och Sam är ju att Jason faktiskt erkände och bad som ursäkt..medan Sam bara hittade på ursäkert som att det bara var ett ''prank''...
 
Här berättar han själv om det.

Vackraste kvinnan på utube!

Alltså, har kollat in alla hennes videor och jag försöker fortfarande förstå hur hon kan vara så himla vacker och perfekt utseende mässigt!
Skulle kunna döda en ko i Indien för hennes utseende! :'o
Those fucking tattoos, make-up skills and HAIR!!
 

BvB


Beastly

Såg igår filmen Beastly därav Vanessa Hudgens & Alex Pettyfer var i huvudrollerna samt Mary Cate Olsen.
Filmen är som en cover av Skönheten och Odjuret bara att i ''mänsklig'' version
. Rekomenderas starkt om man gillar den filmen.
Filmen handlar om Alex som är en rik,populär och självupptagen person som dömer alla efter deras utseenden. En dag förargar han en klasskamrat som är häxa, och blir förvandlad till monster.
Han får sedan ett år på sig att ändra hans beteende och hitta någon som säger ''Jag älskar dig'', om han inte lyckas kommer han förbli så resten av livet.
 
 
 

Mina senaste Screenshots från Sims3

Här kommer några bilder från 2 av de senaste paren jag ''spelar med'' nu just för tillfället. Tror nog inte jag ens behöver påpeka hur perfekta de är för varandra haha.
 
Par nr 1:
 
Par nr 2:
Hehe som ni säkert listade ut av hans hudfärg så är han vampyr :'3

RSS 2.0