*pustar ut*

oj var ska man börja...
Kan bara säga att kvällen igår/natten-morgonen allt var helt otroligt minnesvärda roliga dagar!
  •  Vi bl.a sett på Taken (ettan) och Wrong Turn 4!
  • Man har dragit upp 3 jätte småa Abborrar!
  • Man fick vara med om solnedgång och soluppgång.
  • En hel del fotografering har det också blivit.
Lördagens spenderades på Fjärdskär + god mat vid Bernys.
Vi stannade uppe hela natten och bara flummade, och allt bara spårade ur typ mot 6-7 tiden på morgonen hahah! 
 
Finns inte så mycket säga än att TACK Jossa för 1 helt amazing dygn med jävligt mycket skratt
 

fAiL

Min s.k ''vattenutmaning'' failade ganska stort, 1,5l fick jag i mig under dagen, inte mera. Det går inte att dricka då man inte e törstig juuu, spec inte vatten! :o
Nåja, 1,5...bättre än inget! (=
 
Imorgon är det nån sak i Björköby (glömt va de hette :o) såååå Jossa kommer hiiit över natten ist! 
Dock kommer vi va ute typ hela lördagskvällen/natten o härja så inte så bra bloggning. 
= nästa dag kommer man va i matkoma igen x'D 
Tror jag gör ett tidsinställt inlägg bara för att jag känner mig så dålig som knappt orkar blogga på den senaste tiden.
Har man en blogg, ska man fan blogga! 
- citat av mig XD
 
 
Another picture from Särkänniemi.. kom på att jag bara visat typ 2? bilder därfriån. meen dom kommer dyka upp i inlägg som detta då jag har bildbrist.
 

Utmaning

Idag har jag som utmaning att dricka 2l vatten! Jaaa, jag dricker alldels för lite vatten + så har jag hört från en massa som säger/påstår att huden mår mycket bättre och blir finare, vilket är ganska logiskt.
Fick idén av Zoella från en an hennes dailyvlogs på youtube sååå.. ;)
Och jag som.. Okej dricker knappt vatten alls ..bara då jag borstar tänderna xD 
Varför? Jo för jag är inte törstig, dricker jag då är det andra vätskor med smaak i.
SÅ nu just sitter jag och dricker från 1,5liters flaska, så jag ska fylla flaskan till halva ikväll! 
 
Challenge Accepted! 
 
(bild från delfinaret på särkänniemi)
Bara för att bilden passar med inlägget om vatten! xD

Musikvideo

Äntligen en musikvideo till denhär låten! Som man har väntat!! :3 Tog en stund förren jag fattade vad musikvideon handlar om.
Den handlar alltså om att barnet i videon är samma person som pappan. Barnet försöker sjunga "You will be the end of me." till hans framtida ''jag'' för att visa att han slösar bort sitt liv. I slutet av videon går han bort utan att någon märker på grund av att han slösat bort sitt liv och han är där för att visa sig för hans framtida ''jag'' vad han hade gjort fel.

skrattretande

Bråk,gräl,skrik,tårar o ännu mera tårar är vad mina dagar består av nu förtiden.
Om uppdateringen här blir sämre så är det därför. 
I'm btw blackhead again <3, silverblond o svart va inget jag trivdest i. Näe, svart ska de va! 
 

Dat f*cking Feel

Gick till sängs med världens sämsta humör med tårar i ögonen. Så vaknade jag upp med lite bättre, men fortfarande dåligt humör.
Gick in på youtube och såg att det var en ny händelse, klicka på den och såg att Choking Amber hade fan gillat min kommentar på Navy Blue, som råkar vara min favoritlåt atm!
Ord kan nog inte beskriva hur lycklig jag blev på 3 sek :D
(inte för att tala om hur bra Fredrik Berlin ser ut :o)
Har ni inte checkat in dom redan så gör det! Både Fredrik Berlin (sångaren) covers och hela bandet för den delen!

Lääängtaaar

...tills jag färgar håret blont i luggen (och blir av med utväxten för den del också)!!
Jag färger det förmodligen imorgon eller på tisdag! Först tar jag med avfärgning och sedan tar jag med en färg som heter ''silverblonde'' så ska bli kuligt att se resultatet sen då de e klart! :D
Testade redigera och se hur uuungefär det kommer att se ut, och såhär blev det! Dock hoppas jag det blir en aning finare silverblond färg i verkligheten och inte grön som denhär blev xD 
 

Hemmaaa!

Kom hem från jossas villa/sommarstuga för ett par timmar sedan! Men vi har haft det otroligt roligt och jag hoppas på att besöka det igen nån gång i sommar!
Vi har ätit massa godmat,skrattat,fiskat (vi fick dock ingen fisk :c), åkt båt, sett på tv, tältat där vi även fick sällskap av grannarna av en massa random karar x'D på natten, lyssnat på musik,spelat en massa olika kortspel och bara pratat om allt mellan himmel och jord.
Vi sovde första natten i tält, det var dock jävligt kallt på natten så man klädde på sig som det skulle varit vinter, sen 12 på dagen vaknade man av att man drunknade i svett ungefär hahaha XD
Andra natten sovde vi i en liten ministuga i en högsäng och det roliga var att när vi tältade låg vi kanske 50 cm från varandra och vi rullade inte på varandra när vi sovde och hade inte heller trångt MEN när vi låg i högsängen och jossa sovde ovanför mig så drömde jag att jossas sovsäck höll på att falla ner... så jag satte mig upp och kastade sovsäcken upp tillbaka till henne och fortsatte sova.
 
På morgonen visade det sig att jag hade tydligen smättat till henne då hon låg och sovde hahahahaha alltså,
WHAT THE HELL!! X'D
Jag har drömt jääävligt konstiga drömmar nu varje natt jag vart där, allt från att jag varit gravid, till amputerade fötter, till att jag besökte ett zoo/djurpark som var världens mest djurplågande djursjukhus typ som jag besökte med massa youtubers! Och jag vaknade upp av att jag just var på väg att börja böla i drömmen :o XD
 
Kort Sammanfattat: jag har haft en awesome midsommar! :D
 
 

Instagram!

 
 
 

Roliga Pranks!

Är det något jag kan sitta och kollar på timme efter timme är det just olika pranks! Man blir fast i det helt enkelt. Så himla kul att se allas reaktioner ju! Jag är jävligt lättlurad tyvärr, så jag hade gått på det direkt hahah!
 
-tidsinställt-

<3

SS is baack on tha track! Nya sångaren gör jävligt jobbet bra måste jag säga, för han lyckas ändå få bandet att låta som Suicide Silence även fast dom är utan Mitch!
 
-tidsinställt-

Tidsinställda inlägg

...är precis vad jag ska fixa nu just! För kommer vara borta hela helgen och ingen tillgång till varken el eller dator, så ni vet.
Meeeen...  Glad Midsommar iaf! (även fast det inte känns som sommar)
 

HAHAHAHA :'D

Hahah alltså satt och skrattade genom hela fucking videon!!xD Blessing och hans reaktioner..tårar, tårar,tårar XD
 

vinter??!

Jag sitter ute på ballkongen som alla andra nätter, och det är fuckin 5-6 + grader ute + att det blåder iskalla vindar!!
Och nu undrar ni säkert ''men varför är hon ens ute då om det är så kallt''?
Jo för att mammas väninna är här o ska sova över, så jag vill kunna prata normalt på skype, dessutom så har det blivit en vana att sitta ute nättarna långa på datorn och se då det börjar bli ljust ute! 
Har lixom två mjukisbyxor, två par strumpor + stora tjocka tofflor, topp, två par  tjocka hoodies ovanpå varandra, in i min sovsäck och ännu en filt runt mig + min panda luva! haha och jag fryser ännu! :c 
Om sommaren fortsätter såhär tänker jag fan ta första bästa flyget och flytta till något varmt land!! 
Det är sommar, så ska det va varmt juuu!! :o
nää,  FU ''sommar'' väder!!
 

Suicide Silence

Denna låt blir nog aldrig för gammal! <3

Megafjååås

skype webcam bilder <3
Haha nästan så man skulle tro att vi sitter brevid varandra bara på skillda datorer men icke! xD Det är ändå typ lite över 20 km mellan oss xD 
Haha vet inte ens varför jag bloggar om detta, tyckte bara det var så kuligt att vi båda sitter utomhus och dricker megaforce eller ''megafjås'' som man har blivit van att kalla det till :3
 
Mitt illamående gick över när jag tog en värktablett btw! haha det var en konstig känsla jag hade, sjukmage, huvudvärk + illamående men nu är det allt över! :D Känslan efter man märker att ens huvuvdvärk är över!! :D
Har btw också kollat färdigt säsong 1 REDAN av A.H.S.! Så nu har jag börjat med tvåan! Fattar dock inte varför typ alla klagar på att tvåan är mycket sämre än ettan!? Skräckhistorier som skräckhistorier lixom! Har blivit mer o mer imponerad av typ allt som har med blod och allmänt creepy stuff att göra. Låter konstigt men så är det! xD

Illamående igen!

Alltså jag fattar inte! Ända sen man låg i matkoma för typ 2-3 helger sen så har jag kännt illamående varje dag!  Idag fick jag t.o.m svårt att andas elVärst är det då jag sitter i bilen! Det är som att särkänniemi har lämnat ett spår av sig,nämligen illamåendet!  
Ända gången jag vill ha mat är riktigt sent på kvällarna/natten. Då först vill min mage ta emot mat, men inte annars :o
Efter midsommaren kommer jag dessutom åka tåg till Tammerfors, måste fan skaffa åksjuketabletter (heter det så?) tills dess ifall det skulle hjälpa! 
 
Äh jag vet inte, bara funderingar jag har.
 
 
sadfaace för det!

Ny Design peepz!

Tyckte min blogg var så mörk,dyster och grå, så jag tänkte nej nu jävlar ska den få lite färg, i syfte på att det faktiskt är sommar! (även fast det känns som fucking höst pga kallt väder).
Såå jag gjorde en header ovanligt snabbt och bytte bakgrund och jo det är ju en ganska stor skillnad! 
Ville ännu ha en blå ros i min header (för av någon konstig anledning tycker jag blåa rosor är så otroligt fina) meen den fick inte plats, elr jo det fick den men visste inte vaaaaaar den skulle vara! :3 
NU ska jag kolla på Amercian Horror Story och dricka mitt capoccino eller ''mjölk kaffe pulver'' som även står på påsen! 
Natti natti i förväg!
 

Maaaat inlägg!

Har ni inte smakat någon av dessa går ni miste om något gott!
Det roliga är att jag har delat båda två med jossa xD 
Nä men okej, Fluff är ett gulligt namn tycker jag också dessutom, det är menat att lägga på rostbröd men det hann vi aldrig för det är så himla gott (men sött) att äta direkt ur burken.
Smakade Ben & Jerry's (för andra gången i mitt liv) och denna är min favorit hittialls! Är inte ett riktigt fan av honung men FUCK IT vad denna var god! Den är gjort på frozen yogurt på ett grekiskt stil! 
Haha detta inlägg handlar bara om mat, men kände att jag var tvungen att dela med mig dem..ändå! xD

Violet and Tate gifs


AHS

Ååååh, kan fan inte sluta kolla på American Horror Story, tänker jag ''nu ska jag bara kolla ett avsnitt'', 3 timmar senare sitter man och är inne på 10:nde avsnittet. Så är det ALLTID jag ska kolla på någon serie, det går fan inte att bara kolla ETT, måste se fleeer annars sprängs man innombords känns det som! xD
 
Idag for vi efter mina kusinerns hamster för dom ska på resa så vi fick äran att ta hand om den i 1 vecka! :D
SÅÅ nu har jag två hamstrar att mysa med på kvällarna muhaha!! :D
Bara synd att man inte kan mysa med dom samtidigt när det är två hanar :c 
 

gammal tant

Detta är mig varje natt (nästan).. ute på ballkongen, lyssnar på musik eller flummar på skajp. 
Trött blir jag typ aldrig, hur länge jag än stannar uppe, nope!
Sover bort dagarna typ (kan vara för att inget spännande händer för det mesta, ingen ringer o vill ses osv) 
Gör jag inte det, vet jag fan inte vad jag gör xD 
OKEJ vafan jag bjuder! Osminkad (om man inte räknar med ögonbrynen) å helt håret uppe i en messy bun, å bandana som jag tror ska gömma hur knas mitt hår ser ut, fast jag misslyckas. 
Ser ut som en gammal tant.. DEAL WITH IT!
 

I'm addicted

Har suttit och kollat på American Horror Story nu nästan varje natt för det kommer alltid på nätterna 2-3 tiden, idag tänkte jag ''kanske man ska ta och kolla första säsongen istället för att börja mitt i så man fattar bättre''.
Och nu är jag inne på mitt 5:te avsnitt och kan inte sluta kolla.
Och jag har redan en crush på Tate.. . haha visste att det skulle hända efter alla bilder och gifar man har sett på honom xD
 
 
 

Hair

Jag har så himla länge avgudat mig på silver/platina vit blandat med svart hår! Det är typ finaste kombon som finns juu! 
Sååå jag tänker beställa en tid till frissan (kan färga själv, men vill att en frissa gör det så man får det så ljust man vill ha utan att håret typ fallar av).
Himla krångligt att förklara hur jag menar med platina vit hår och svart, men typ att delar av luggen och lite på sidan ska bli platina vitt! Så att det hamnar under håret men att man ändå ser att det är där.
Äh ska slänger iväg ett collage istället så fattar ni bättre hur jag menar! 
 
GE MIG DERAS HÅÅÅR!

Tjejer som sjunger ''screamo''

Satt igår och kollade en massa videor på just tjejer som sjunger screamo, tycker ärligt sagt det låter så jäkla coolt! Och annorlunda! (på ett bra sätt)
Kan vara för att det är mera sällsynt med tjejer som gör det än killar. Och det var en tjej jag verkligen fastnade för som jag typ avgudar. Okej inte riktigt, men hon är GRYM
 
 
Imorgon åker jag btw till Särkänniemi (ett nöjerfält) hamnar att stiga upp halv 7, usch. Haha kommer bli en plåga då man är van att sova till man vaknar helt enkelt (på dagen) xD 
Ska försöka ta så många bilder som möjligt! :3 

Of Mice & Men

Detta band är min drog. Mitt beroende. Min kärlek. Mitt allt.
 
 
 

cold summer

Har börjat sitta ute på ballkongen nu nästan varje kväll på datorn, bara för att jag kan. 
Nä men det är somsagt så jävla mysigt, DOCK hatar jag när det blir så kallt att man funderar vart man har lagt sina vinterjackor. Ja ni ser själva på bilden hur påklädd man får vara för att klara av att vara ute.
Min panda mössa/luva/vafan det heter håller mig varm iaf :D Och filten!
 
 

Quote

Bild tagen och redigerad av mig.

Illa mående

Oj...var ska jag börja... xD
Igår var jag med jossa på stan, kom hem med precis det jag var ute efter.
När vi kom hem åt vi.. och då menar jag faktiskt åt! Vi åt helt nonstop hela natten (popcorn,godis,chips,läsk, hemmagjord energydrink,ckocklad )..tills halv 5 tiden på morgonen då vi bestämde oss för att sova. Trodde vi ja. Våran vessa (toa) på övrevåningen fick fnatt och blev faststockat.  Vi visste inte om man skulle skratta eller gråta, så vi skrev en lapp det det stod '' Vessa faststockat? '' och gick och lade oss. Vi sovde btw på min ballkong för att det är så jäkla mysigt där! Har lagt upp ett slags myggnät så inga myggor slipper dit :D 
När vi vakande upp idag.. gissa vad vi gjorde? ÅT!
HAHA ALTLSÅ FYFAN VILKEN JÄVLA MATKOMA!!!!
Minns seriöst knappt vad som hände igår. Bara att det spårade ut heeeelt totalt. Vilket det hände idag igen. När vi vaknade började vi dricka ännu mera och äta. hahah usch. Sockerfylla </3
Vi var ute och gick en sväng men jag var tvungen att gå en gång till för jag hade för dålig självkänsla då man har ätit så mycket skit mat. 
Nu just mår jag illa. Helt plötsligt fick jag lust att spy. Vill spy för det skulla hjälpa så mkt, men har världens spyrädsla. NU lär det ta jävligt länge förren jag sätter i mig onyttig mat kan jag säga.
Sist och slutligen vill jag till lägga... har aldrig i hela mitt liv ätit så mycket och så länge skitmat. Punkt. XD
 
Fluff är mina nya drog. Dock är det ju menat att stoppa på röstbröd, men det hann vi aldrig :c 

This.is.just.so.beautiful

 Man får ju lust att bara gråta när man hör hans röst ungefär.Braden är verkligen en av mina förebilder. Hans musik och hans videos ger mig en orsak till fortsätta leva om man säger så. (god soo deep)

Rain

 
 
 
 
tumblr bilder
Haha ja, ni kan ju nästan gissa vad det är för väder nu just. 

Pissed Off!

Om det finns något jag hatar i denna värld (förutom mobbning,krig,djurplågeri) så är det Homofober
Som Alex själv säger i videon så är det helt ofattbart att det fortfarande existerar fast homosexualitet är så vanligt i dagens samhälle där t.o.m vuxna fucking människor som är homofober.
. Det borde inte vara så stor grej av det hela när ändå är så himla vanligt ju!
Vad vinner man på att vara homofob? Nej, inte ett skit. Varför är man då ens?! Just get over it!! Bara genom att se två personer som har hittat deras kärlek till varandra som råkar ha samma kön, hur fan kan man hata sånt?
Love is Love!
 

orkar inteeee

Sen dess vi fick sommarlov har jag bara spillt ut allt jag kunnat. Spillt vätskor på mig själv,soffan, rummet osv, Tappat saker, gått in i hörn. Alltså FML har värsta otursmolnet på mig känns det som.
Försvinner inte molnet snart så vågar jag knappt stiga upp från sängen xD För farligt.
 

This.is.Perfection.

Yeeey, äntligen fick man höra en låt av Bradens nyaste album som kommer komma ut nu i sommar :D 
Och ja kortsammanfattat... perfection!

RSS 2.0